Ryg og lændesmerter afhjulpet på gravid kvinde (lindring af diskusprolaps og iskiassmerter)

Fredag formiddag i december blev jeg indlagt på Roskilde sygehus med 112.

 

Jeg var gravid i 32. uge og var, efter at have løftet min søn på nu 3 år faldet om på gulvet derhjemme med meget kraftige smerter i lænden, som strålede ned i mit ene ben. Jeg kunne ikke bevæge mig for smerter.

 

På sygehuset gav de mig noget smertestillende og prøvede to gange at få mig på benene, mest fordi jeg skulle på toilettet, men jeg skreg af smerte og vi måtte opgiv. Jeg fik kateder.

 

Lægen som tilså mig havde telefonsamtaler med reumatologerne, som om fredagen hører til på Køge Sygehus, som mente, at hvile måtte gøre det og så kunne de se mig tirsdag, når de kom til Roskilde Sygehus. Klokken var nemlig blevet for mange til at overflytte mig til Køge, da de går hjem kl. 15.

 

Jeg kunne ikke overskue at ligge i sengen med så mange smerter og jeg ikke kunne bevæge mig, så jeg fik fat i Ole fredag
kl. 16.30 og små 3 kvarter senere stod han der. Ole arbejdede med mig i 2 timer – nøj det gjorde ondt, men efter de to timer, kunne jeg vende mig i sengen.

 

Lørdag kunne jeg kæmpe mig over i en rullestol – og komme på toilettet på den måde. Lørdag eftermiddag kom Ole igen – helt fantastisk og arbejde med mig i små to timer. Søndag kunne jeg gå – jeg brugte kørestolen som rollator.

Mandag gik jeg uden hjælp.

 

Tirsdag blev jeg tilset af en reumatolog, som konstaterede at jeg havde en diskusprolaps i lænden. Herefter blev jeg udskrevet med en henvisning til en fysioterapeut.

 

Jeg er ikke i tvivl om, at det er Oles fortjeneste, at jeg kom ud af hospitalsengen så hurtigt – helt fantastisk hvad hans hænder kan gøre.

 

Hilsen Tine

 

Tilbage