Ryg og gang problemer afhjulpet, så ryg og lændeproblemer er væk

Igennem 2 år har jeg gået til fysioterapeut behandling grundet problemer med min ryg. Deres behandling hjalp ikke selv om jeg både arbejdede på forskellige udvalgte maskiner, forskellige øvelser og en gang om ugen dyrkede jeg yoga. Min fysioterapeut ville ikke fortsætte førend jeg havde fået undersøgt min ryg af en specialist.


Jeg lærte Ole at kende, da min kone gik til behandling hos ham for problemer med hendes skulder. Hans behandling af min kones skulder, betød at hun meget hurtig fik bevægeligheden tilbage i sin skulder, trods en udmelding fra skulderkirurg om, at der skulle en operation til for måske at kunne forbedre bevægeligheden. Derfor fik jeg også en tid hos Ole.


Ole konstaterede at problemerne i ryggen stammede fra 5 og 6 lændehvirvel, hvorfor han gav en mig behandling af hele området omkring dette i ryggen.


Samtidig havde jeg nogle problemer med min lægmuskler og senerne i mine fodled, især når jeg gik nedad trapper eller bakker, hvor muskler og fodled blev meget hurtig spændte, hvilket forårsagede megen smerte. I lang tid gik jeg baglæns nedad trapperne.
Ved næste behandling hos Ole fortalte han mig, at han næsten var 100 % sikker på, at problemerne med smerterne i ryggen stammede fra tæerne (især ringtåen) og senerne på min venstre fod. Han viste mig en tegning fra sin lærebog, som beviste at hans udsagn var rigtig. Han kunne derfor ikke hjælpe mig førend at tåen faldt rigtig ned igen. ”Jeg er jo ikke læge” sagde Ole, ”men hvis man kunne skære senen over ved ringtåen, så ville det måske kunne hjælpe”. Ole foreslog, at jeg fik undersøgt foden m.m. hos en specialist.


Overlæge Peter Basse så min fod og han udtalte, at han aldrig havde set en så spændt sene på min venstre ankel og en tå, det lignede en hammer tå. Så derfor blev jeg opereret ugen efter, hvor han skar op i min sene og strakte den yderligere ca. 4 cm.  Efter 2 måneder startede jeg hos Ole igen til genoptræning af anklen m.m.


Allerede dage efter operation forsvandt smerterne i ryggen, så nu går jeg igen normalt nedad trapper og bakker.
Nu besøger Ole en gang om måneden, hvilket betyder at andre små skavanker også får en tur.
Vores børn og venner er også begyndt at besøge Ole, da de har hørt om de gode resultater.


Venlig hilsen Jens fra Roskilde

 

Tilbage