Fastlåst skulder løsnet og klient nu fri for smerter

I maj måned 2011 havde jeg igennem det sidste halve år haft problemer med min højre skulder. Jeg havde dagligt smerter, sov dårligt om natten, kunne overhovedet ikke ligge på højre side og jeg kunne ikke løfte armen / hånden over skulderhøjde.

 

Jeg havde igennem hele foråret gået til fysioterapeut behandlinger, hvor jeg også havde fået flere øvelser, som jeg arbejdede med hjemme. Her havde jeg periodevis små forbedringer, men min fysioterapeut måtte til sidst give op og sendte mig tilbage til egen læge, for her at blive tilbudt mulighed for operation (først binyrebarkhormon-indsprøjtninger og operation for at skrabe noget af knoglen, idet der formentlig var hævelser indeni skulderen, som blokerede for at armens bevægelighed).


Jeg hørte så om Ole Sørensen og fik tid medio maj måned. Efter ganske få behandlinger (og nogle få hjemmeøvelser) havde jeg det allerede 50 % bedre og efter 5 behandlinger kunne jeg nu løfte armen (til ca. 85 %) over hovedet. Efter behandlinger i juni og juli kan jeg nu helt glemme  alt om operation: Jeg har ikke flere smerter, sover fint om natten endda på min højre side igen.

 

Så jeg er Ole meget taknemmelig fordi han har hjulpet mig af med smerterne, og jeg kan kun anbefale andre at konsultere Ole før man giver op og siger ja” til evt. operation.

 

Med venlig hilsen Anne-Lise, Roskilde

 

Tilbage